ONS VERHAAL

Wie zijn wij?

Welkom bij lichtgeluidvideohuren.nl! Wij zijn een team van gepassioneerde professionals op het gebied van licht, geluid en video.

Onze missie is om u te voorzien van hoogwaardige audiovisuele apparatuur en uitstekende service, zodat u een succesvol evenement kunt organiseren. Of u nu een kleine bijeenkomst, een bedrijfsevenement of een groot concert organiseert, wij hebben de juiste apparatuur en expertise om uw visie te realiseren.

Wij begrijpen dat elk evenement uniek is en daarom werken wij nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en een oplossing op maat te bieden. Ons uitgebreide assortiment omvat alles van verlichting, geluidssystemen, projectoren, LED-schermen, DJ-apparatuur en meer.

Onze technici zijn hooggekwalificeerde professionals met jarenlange ervaring in de branche. Ze zijn goed op de hoogte van de nieuwste technologieën en zorgen ervoor dat onze apparatuur altijd in perfecte staat verkeert. Bovendien zijn ze altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden en advies te geven over de beste manier om onze apparatuur te gebruiken.

Onze klanten kunnen altijd rekenen op onze betrouwbaarheid en flexibiliteit. Of u nu een last-minute verzoek heeft of hulp nodig heeft bij het opzetten van de apparatuur, wij zijn er om u te helpen. Onze klantenservice is altijd bereikbaar en we streven ernaar om uw evenement zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Bedankt voor uw interesse in lichtgeluidvideohuren.nl. We hopen u binnenkort van dienst te kunnen zijn en uw evenement tot een groot succes te maken!

PROCESS

Hoe Wij Werken

Ontwerp

Maak een plan voor uw productie

Advies

Vraag eventueel benodigd gratis advies bij ons aan

Onderzoek

Kijk of wij u kunnen voorzien van de juiste materialen

Bestel & Productie

Bestel de benodigde producten op onze website en maak een keuze over vervoer en productiewerkzaamheden

Wat Onze Klanten Zeggen

Sluit u aan bij onze 1500+ tevreden klanten die consequent tevreden zijn door onze hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. 

Stefan Van Raaij

Al sinds 2017 werkt onze band Stitches samen met Showcare voor al onze optredens. Al direct waardeerden wij de persoonlijke service en kregen wij het gevoel dat Showcare echt met ons meedacht. Ook is wederzijds vertrouwen iets wat onze samenwerking kenmerkt. Extra aanschaf van spullen omdat wij die nodig hadden voor een betere show, of zo nu en dan een leuke gratis update van het pakket voor ons als vaste klant omdat het kan siert Pieter en zijn team.
We hebben vele shows gedaan en elke uitdaging wordt altijd overwonnen. Wij voelen dat team Showcare onderdeel is van onze band en mede daardoor heeft onze band stappen gemaakt en staan wij waar we nu staan.

One Enterprise

Heb Showcare leren kennen bij een festival in Rotterdam.
Goeie spullen en netjes georganiseerd allemaal!

Na 1 belletje absoluut mijn Go To AV-partij geworden.
Wat is er nou fijner dan helder en enthousiast ontzorgd te worden? :)We hebben vele shows gedaan en elke uitdaging wordt altijd overwonnen. Wij voelen dat team Showcare onderdeel is van onze band en mede daardoor heeft onze band stappen gemaakt en staan wij waar we nu staan.

Willem van Rees

Mijn vaste verhuurders van licht en geluid voor festivals, altijd goede service en top resultaat!

Search for products

Back to Top
Product has been added to your cart